Presa - Audio

Turneul "Flautul fermecat" s-a incheiat seara trecuta cu un recital extraordinar la Sala Radio. Un reportaj de Ioana Goia.

You need Flash player 9 to play this

Turneul "Flatul Fermecat" se incheie astazi cu un recital, lansare de CD si volum de poezii, la Sala Radio. Ce v-au pregatit Ion Bogdan Stefanescu si Horia Mihail aflati din preview-ul Ioanei Goia.

You need Flash player 9 to play this

Artistul român care cântă pe un instrument de aur: Ion Bogdan Ștefănescu, a revenit la Tulcea cu cea de-a IV-a ediție a turneului său național de succes, “Flautul fermecat”, alături de pianistul Horia Mihail.

Ion Bogdan Ștefănescu este singurul muzician din România care deține un flaut din aur de 18k, creație a companiei japoneze Muramatsu. A desfășurat o intensă activitate artistică, ce a constat în nenumărate recitaluri și concerte, în România și în străinătate: Anglia, Franța, Spania, Japonia, SUA, Germania, Olanda, Elveția, Suedia, Norvegia.

Despre cum a fost la Tulcea aflăm de la Alexandru Buzica

You need Flash player 9 to play this

Aseară, turneul "Flautul Fermecat" a ajuns la Caracal. Cum au fost primiți Ion Bogdan Ștefănescu și Horia Mihail de către public – aflați din reportajul Ioanei Goia.You need Flash player 9 to play this

Flautul fermecat pornește în a patra sa călătorie prin țară.

Prima destinatie va fi sâmbătă, Liceul de artă din Baia Mare.
La conferința de presă au vorbit flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, pianistul Horia Mihail și muzicologul Oltea Șerban-Pârâu, directorul Centrului Cultural Media Radio România.
Ioana Goia a consemnat.You need Flash player 9 to play this