Presa - Audio

Cea de-a treia editie a turneului Flautul de aur s-a incheiat vineri, la Tulcea. Flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Mihail au cantat pentru publicul venit pe o ploaie foarte puternica la teatrul Jean Bart, dinamizand viata culturala a orasului cu aceasta istorie a muzicii alcatuita din bisuri.You need Flash player 9 to play this

Turneul Flautul de Aur, editia a III-a, se apropie de final. Penultima oprire, aseara, la Oradea. Cum s-au simtit artistii si ce parere au avut spectatorii de spectacolul propus, aflati in interviurile de mai jos. Consemneaza corespondentul nostru de la Oradea, Stelian - Radu Cacuci.You need Flash player 9 to play this


Interviu cu Horia Mihail
You need Flash player 9 to play this


Interviu cu Ion Bogdan Stefanescu
You need Flash player 9 to play thisSunt piese pe care de-a lungul carierei artistii le ofera publicului pentru a le rasplati aplauzele, au o mare doza de spectaculozitate si sunt alese din toate epocile muzicale importante – biss-urile! Asta a fost aseara la Sala Radio – un recital de biss-uri sustinut de flautistul Ion Bogdan Stefanescu, acompaniat de pianistul Horia Mihail. Adina Dragomir a fost aseara la recital.

You need Flash player 9 to play this

Turneul Flautul de Aur a trecut deja de jumatate. Aseara flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Mihail au cantat…biss-uri la Ploiesti in al 4-lea recital din turneu. A fost acolo si Dan Vasiliu.

You need Flash player 9 to play this

Ion Bogdan Stefanescu si Horia Mihail au sustinut cel de-al treilea recital din cadrul Turneului National "Flautul de Aur" la Pitesti.
Detalii in reportajul Ioanei Goia

You need Flash player 9 to play this

Al doilea concert din cadrul celei de a treia editii a turneului „Flautul de aur” a avut loc, aseara, la Caracal. Pe scena Teatrului Dramatic s-au aflat cei doi muzicieni de exceptie - flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Mihail - care au fost întâmpinati cu multa caldura de spectatorii din Caracal, veniti în numar mare la eveniment.
Simona Lica a fost alaturi de ei si a realizat un scurt reportaj.

You need Flash player 9 to play this


Flautul de Aur a ajuns luni seara la Craiova. Cum a fost pentru pianistul Horia Mihail si pentru flautistul Ion Bogdan Stefanescu deschiderea celei de-a treia editii a turneului Flautul de Aur ? Cati oameni au ascultat sunetul aurit al flautului ? Aflam din urmatorul
reportaj al Simonei Lica de la Radio Craiova.

You need Flash player 9 to play this

Incepe Flautul de Aur ! A treia editie a Turneului Flautul de Aur incepe astazi la Craiova. Diseara, de la ora 19 :00, cei care merg la Sala Filarmonicii vor asculta cum suna un flaut din aur. Ce alte secrete mai are flautul lui Ion Bogdan Stefanescu, va spune Dan Vasiliu.

You need Flash player 9 to play this

Saptamana viitoare flautul de aur porneste din nou in turneu. Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Mihail vor concerta in perioada 27 mai - 14 iunie in 7 orase din intreaga tara. Care sunt surprizele pregatite aflati de la Dan Vasiliu.

You need Flash player 9 to play this